Cultura la Liman: Rămas bun, serilor magice ale „Târgului de carte, folk și poezie”, ediția a treia! Ne revedem în 2025!

0
90
Limanu a fost mai frumos ca niciodată, cu multe cărți, cântece, filme, invitați speciali și public minunat. Cu multă cultură. Pe val, la Liman.
„Suntem onorați să fi fost gazdele unor întâlniri „pline de substanță”, așa cum s-au definit evenimentele „Culturii la Liman” de anul acesta. A treia ediție, 2024. Un program cultural al Comunei Limanu, susținut de Consiliul Local, gândit pentru a deveni model la nivel național.
Și sincer, ne-au picat foarte bine serile „Târgului de carte, folk și poezie”. Ce bucurie că aceste întâlniri s-au petrecut la 2 Mai – o scenă importantă pe care s-au construit roluri memorabile – visate, așteptate, iubite, aclamate, primite cu o multitudine de sentimente, dar nu trecute cu vederea…! Toate aceste evenimente, pe care am fost onorați să le oferim publicului, turiști și localnici, nu fac decât să ne confirme entuziasmul pentru Cultură”, afirmă Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

Aplauze pentru „Cultura la Liman”!

Invitații noștri, timp de 7 seri magice la „Târgul de carte, folk și poezie”, au fost:
Ioana Maria Stăncescu, Cristina Chira, Ștefan Doroftei „Doimăneanu” & prietenii, Luiza Cala, Daniela Nane, Octavian Ene, Alexandru Burcă, Loreta Popa, Walter Ghicolescu, Ana Arina Petrini, Alex Olteanu, Silvia Dumitru, Mihaela Meravei, Florin Paul Camen, Sorin Poclitaru, Marius Matache, Andrei Vizitiu, Mihaela Drăgănescu, Ilinca Dorobanțu, Andrei Chiriac, Valentin Coman, Radu Crăciunescu.
Mulțumim! Rămânem împreună!
La 2 Mai, magia continuă!
Limanu (în)cântă!


MangaliaNews, 15.08.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply