Site icon Mangalia News

Clinica de Oftalmologie și Optică Premium Mangalia angajează OPERATOR PC

Ești în căutarea unui loc dе muncă stabil?
Dacă îndeplinești cerințele menționate pentru candidatul pe care îl căutăm, cel de OPERATOR PC, așteptăm CV-ul tău la sediul unității, sau pe e-mail ochisanatosi@yahoo.com
Candidatul ideal:
– Studii medii finalizate;
– Cunoștințe MS Office;
– Experiență anterioară pe un post similar
– Persoană flexibilă, tolerantă, cu abilități dе rezolvare a problemelor;
– Foarte bun spirit dе organizare;
– Capacitate dе concentrare și atenție distributivă;
– Abilități de tehnoredactare: acuratețe a datelor introduse, viteză bună dе tastare (se va da test eliminatoriu dе typing).
Descrierea jobului
Responsаbilități:
– Ofеră suport medicilor, în cabinеt, privind rеdаctаreа rаpoаrtelor mеdicаle alе pаciеnților, în timpul consultаțiеi;
– Organizarеa cabinеtului în ︈︆​︁︂︄​︁︈︉​︂︅︂vedеrea desfășurării activității medicale;
– Preluarea pacienților și invitarea acestora în cabinet;
– Înmânarea rapoartelor medicale către pacienți în urma redactării acestora.
Beneficii:
– Training de instruire,
– Abonament medical oftalmologie, pachet special pentru angajați.
Clinica de Oftalmologie și Optică Premium Mangalia a luat fiinţă pentru a ajuta oamenii să vadă mai bine. Vederea sănătoasă este ceea ce ne permită să ne jucăm, să învățăm, să muncim, să facem sport și multe alte activități importante. Iar noi suntem aici ca să facem tot posibilul să depășiți orice obstacol.
Clinica de Oftalmologie și Optică Premium se defineste prin tehnologie avansată şi înalt profesionalism, pe care le constată fiecare pacient care ne trece pragul zi de zi. În cadrul Clinicii de oftalmologie dispunem de toate investigatiile necesare pentru un diagnostic complet și corect (inclusiv singurul tomograf ocular din Mangalia, ecograf ocular, câmp vizual computerizat), program profesional de recuperare vizuală pentru copiii care suferă de sindrom de ochi leneș, de strabism, tulburări de coordonare și alte deficiențe vizuale. Am continuat să investim capital si expertiză pentru cele mai bune tratamente medicale.
Valorile Clinicii de Oftalmologie și Optică Premium sunt: excelenţă, inovaţie, integritate, empatie şi spirit de echipă.
Avem misiunea de a îmbunătăţii calitatea vieţii pacienţilor, prin acces la cele mai bune tehnologii,servicii medicale si suport din partea unei echipe de profesioniști.

MangaliaNews, 16.08.2024.


Exit mobile version