Site icon Mangalia News

COSMETICĂ GERIATRICĂ la Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia, cu Gerovital H3, Gerovital plant și Aslavital, produse profesionale din gama „Ana Aslan” | FOTO-VIDEO

În cadrul terapiilor anti-aging, Sanatoriul Balnear si de Recuperare Mangalia oferă tratamente cosmetice personalizate, cu produsele profesionale Gerovital, în Cabinetul special de Cosmetică geriatrică, situat alături de Cabinetul de Geriatrie al doamnei Dr. Ana Oleniuc, în Pavilionul B al Sanatoriului, lângă Hotel Paradiso.

Gama cosmetică „Ana Aslan” fiind foarte vastă, oferă variante de tratament pentru fiecare tip de ten și tratează fragilitățile dermatologice, țintit și personalizat.
Consultația geriatrică și diagnosticul de ten preced ședința de terapie cosmetică.

Structurarea ședințelor sub formă de pachete de tratament, sau o singură ședință individuală, se hotărăsc la dorința pacientului și în funcție de problemele de ten pe care le are.

Echipa geriatrică de la Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia, formată din Dr. Ana Oleniuc, medic geriatru – gerontolog și asistent medical cosmetician Ruxandra Roșu, vă așteaptă pentru un tratament autentic de întinerire, cu produsele profesionale „Ana Aslan”.


Mangalia News, 16.08.2024.


Exit mobile version