Mangalia: Un autoturism s-a răsturnat lângă stația Peco de la sens. Accidentul a fost filmat de o cameră de bord | FOTO-VIDEO

0
96
Un accident rutier a avut loc vineri, 16 august 2024, la Mangalia. Un autoturism care urma să intra la stația PECO de la Sens s-a răsturnat, în urma unui impact cu un alt autovehicul care venea dinspre gară.
În imaginile surprinse de o cameră de bord amplasată pe un autoturism aflat în trafic se observă cum s-a petrecut evenimentul rutier. Mai exact, autoturismul care s-a răsturnat a fost lovit în trimp ce efectua un viraj la stânga, ca să intre în stația PECO.
Mașinile de pe banda a doua au oprit, pentru a permite efectuarea manevrei, iar de pe prima bandă, un autoturism a intrat direct în mașina care efectua virajul. În urma impactului, mașina s-a răsturnat. Până la sosirea salvatorilor, șoferii aflați în trafic au sărit în ajutorul celor aflați în autoturismul răsturnat.

Potrivit ISU Constanța, nimeni nu a fost rănit, în urma evenimentului rutier.
La locul accidentului s-a intervenit cu un ASAS și un SMURD B și au fost asigurate măsurile PSI. (sursa: ziuaconstanta.ro).



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply