Catalin Ovidiu Anastase – La Mulți Ani, Fotografiei din toate colțurile lumii! La Mulți Ani, tuturor fotografilor și oamenilor din media!

0
136

De Ziua Internaṯională a Fotografiei, ca și constănțean, nu am putut să mă gândesc decât la toamnă, la nisip, care nisip mă duce cu gândul la halogenura de argint, halogenura fermecată care face să apară pe hârtia fotografică gânduri, emoții, stări…
La Mulți Ani, Fotografiei din toate colțurile lumii, La Mulți Ani, tuturor fotografilor și oamenilor din media! (Catalin Ovidiu Anastase).

MN: Mulțumim, dragă Cătălin, Maestru al Picturii cu Lumină, Actor admirabil, nebun de frumos și de talentat, dar și principal regizor al Căii pe care ți-ai ales-o tooocmai la antipozi… Ai grijă să nu amețești stând cu capul în jos și uitându-te la noi, ăștia, care te admirăm, de la Constanța, de la Mangalia și… de peste tot. 🙂 Noi ți-am rezervat un loc special în inima noastră și în paginile cotidianului online MangaliaNews, iar recent, încă un fotoliu de gală pe platforma media Litoral Press România. Te îmbrățișăm, te iubim și-ți ținem pumnii pentru reușitele tale viitoare spectacole de pe la canguri, de acolo și, sperăm, și de aici, de Acasă.
La Mulți Ani, tuturor colaboratorilor noștri, Artiști fotografi!

MangaliaNews, de Ziua Mondială a Fotografiei, 19.08.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply