„ABADL să nu mai închirieze zonele de plajă cu probleme și să redimensioneze canalele de deversare a apelor pluviale din 2 Mai și Vama Veche!” – Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu

0
112
2 Mai și Vama Veche au fost puternic afectate de furtunile din ultimele două zile.
Case indundate, plaje distruse și drumuri complet impracticabile.
„Am intervenit de dimineață cu utilajele Primăriei în 2 Mai, în zona stadionului și pe strada 1 Mai, iar acum suntem în Vama Veche. Problema este însă mult mai complexă.
Ne confruntăm cu aceste situații nefericite de fiecare dată când debitele de apă sunt peste cele normale.
Am făcut apel către Apele Române, de numărate ori, ca aceste zone cu probleme să nu mai fie închiriate agenților economici în timpul sezonului estival, însă solicitările noastre nu au fost nici măcar analizate.
De asemenea, credem că este absolut necesară intervenția în această zonă, în sensul executării unor lucrări hidrotehnice de specialitate pentru reconstruirea unor canale de deversare a acestor ape. Si aceasta este o chestiune pe care am punctat-o des în fata autorităților de specialitate, dar de fiecare dată suntem puși în fața unor dezastre pe care trebuie să le gestionăm singuri.

Utilajele Primăriei Limanu lucrează și sperăm să reușim să degajăm plaja și zona de faleză, în cel mai scurt timp posibil.
Rog locuitorii din Limanu – 2 Mai – Vama Veche – Hagieni, care au probleme grave în urma furtunilor din ultimele zile, să ne anunțe și să conteze pe ajutorul nostru”.
Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu, 31.08.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply