În Mangalia, Jupiter, Neptun și Olimp se oprește curentul electric! Zonele și lucrările programate

0
110
Rețele Electrice Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții:

Luni, 2 septembrie 2024:

Municipiul Mangalia, cu zona IAS Mangalia, Herghelia Mangalia, Ferma Porci Mangalia, Spălătorie Oportun – întreruperi de scurtă durată în alimentarea cu energie electrică în intervalul anunțat: 8:00 – 16:00.
Stațiunea Olimp – întreruperi de scurtă durată în alimentarea cu energie electrică în intervalul anunțat: 8:00 – 16:00.
Stațiunea Jupiter – întreruperi de scurtă durată în alimentarea cu energie electrica în intervalul anunțat: 8:00 – 16:00.

Stațiunea Neptun, inclusiv Stația Pompieri Neptun, Peco OMV Neptun – întreruperi de scurtă durată în alimentarea cu energie electrică în intervalul anunțat: 8:00 – 16:00.

Miercuri, 4 septembrie 2024:

Municipiul Mangalia, cu Herghelia Mangalia, bloc Herghelia Mangalia, IAS Mangalia – zona blocuri, Societățile Comerciale – zona IAS Mangalia, Ferma Vaci IAS Mangalia – întrerupere totală: 8:30 – 16:30.


piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply