Peste 700 de locuri de muncă sunt disponibile în sistemul privat de grădinițe, școli și before & after school

0
68
Sistemul privat de grădinițe, școli și before & after school generează anual peste 7.000 de locuri de muncă / Un angajat câștigă salarii ce pornesc de la 4.000 lei și ajung până la 9.000 lei.
Peste 700 de locuri de muncă sunt disponibile în acest moment în sectorul de educație, cei mai mulți angajatori căutând, în această perioadă, candidați pentru pozițiile de educator, învățător, profesor de limbi străine sau asistent medical. Numărul mare de grădinițe, școli private, instituții de tip before & after school care s-au deschis în ultimii ani generează, anual, peste 7.000 de locuri de muncă și 350.000 de aplicări, arată platforma de recrutare eJobs.
„În orașele mari, s-a format și o piață competitivă pentru acest domeniu, inclusiv din punct de vedere salarial, în condițiile în care sunt tot mai multe instituții de acest tip, dar nu și suficienți candidați eligibili. Este, totodată, un domeniu în care retenția de personal este esențială și, pentru asta, angajatorii sunt atenți la pachetele pe care le oferă candidaților. Spre exemplu, numărul de zile de concediu poate ajunge și la 40 pe an, acesta fiind un beneficiu extra care se adaugă altora precum bonuri de masă ori cursuri de formare și certificare profesională”, spune Roxana Drăghici, Head of Sales în cadrul eJobs, cea mai mare platformă de recrutare online din România. (…)
Continuarea, pe economedia.ro



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply