Site icon Mangalia News

HAGI = Harnic + Ambițios + Generos + Iute! Iancu Guda: „Fantastic, ce a construit Gheorghe Hagi acolo, UNIC în România!”

Iancu Guda: Am fost prezent, miercuri, 4 septembrie a.c. la evenimentul de lansare a clădirii administrative (birouri staff), cazare (hotel copii) si sala de sport din incinta Academiei Hagi – Farul Constanța.

⚽️ Fantastic ce a construit Gheorghe Hagi acolo, UNIC in Romania! Casă, masă, școală si mult fotbal pentru cei mici, elitele clubului, viitorul fotbalului local si national. Pozele atasate nu pot surprinde frumusetea si farmecul locului. Voi reveni cu un video … dar, chiar si asa, este ceva intangibil care pluteste in aer, trebuie să vii ca să simti. Ceva care te inspiră si te motivează, crezi că esti cel mai bun si poti deveni doar ceea ce iti doresti tu să devii. Mesajele inspirationale pe toti peretii, muzeul Hagi, imagini, citate, biblioteca, camera de jocuri sau analiza tehnica, sala de conferinta, restaurantul, video cu meciuri si goluri celebre … IMPRESIONANT.

Stiu că Hagi a fost idolul meu in anii ‘90, când jucam fotbal, scriam HAGI 10 pe tricoul alb cu pixul si îmi doream să devin fotbalist ca el. Dar acum este mai mult decât atât, este MENTOR. Imi doresc să devin un OM ca el, pentru că împărtășim valori comune:

👉 H.arnic – nimic mare in viata nu se face usor. Trebuie multa munca, peste tot in lume, mai ales in Romania. Pasiune, focus si dedicare 100%, altfel nu reusesti sa rezisti atat de mult timp. In doar 15 ani, Academia Gheorghe Hagi are cele mai multe trofee din ultimul secol in istoria academiilor fotbalului romanesc! Muncă ENORMĂ.

👉 A.mbitie – cand muncesti, sa vrei sa faci ceva MARE. Nu doar sa muncesti ca sa muncesti. Ss fii cea mai buna versiune a ta, sa lasi ceva in urma, sa iti atingi potentialul maxim in viata, si cand ajungi acolo, sa stii ca mai poti inca putin. Un motto preferat al lui Hagi: “M-am nascut sa castig, nu sa exist. Vreau, cred si muncesc sa devin cel mai bun!”

👉 G.enerozitate – tot ceea ce faci sa faci pentru cei din jurul tau. Poti obtine orice in viata, daca ajuti cat mai multi oameni sa obtina ce isi doresc, in domeniul tau desigur. Gandeste cum poti sa ajuti cat mai multi oameni, si apoi vin toate celelalte (faima, banii etc.). Fericirea nu poate veni din a aduna, ci din a oferi. Sa faci bine in jur, si apoi sa iti faci tie bine. Hagi nu e investit aici doar toti banii, si-a pus sufletul si viata! Un sacrificiu ENORM. De ce? Ca sa castige “bani, bani, bani”? NU. Spune: “Ca sa dau ceva inapoi fotbalului, care mi-a oferit totul”

👉 I.ntens / Iute – să te miști repede. Să ai ritm si energie. Viata este prea scurtă, ca să fii lent. Nu poti face lucruri mari dacă le faci lent. Nu ai timp. Să inspiri oameni care să vină in jurul tău, pentru că îi dezvolti, împarti cu ei si inteleg binele mai mare decât ei pe care il fac in societate. Motivatie.

Acesta este HAGI, idolul meu din copilărie, mentorul meu de acum. Onorat si recunoscator sa pot fi aproape de el. Daca România avea mai multi de HAGI in politică, administratie, business si societate, eram muuuult mai departe! Haideti să-l apreciem si să-l iubim, cât ne putem bucura de el. HAGI = Harnic + Ambitios + Generos + Iute!

Bravo, HAGI! Multumim pentru inspiratie! Să îți dea Dumnezeu viată lungă, cu multă sănătate, să poti duce proiectul mai departe, acolo unde iti doresti: Europa! 🙏🏼 ❤️ HAGI! ⚽️ FARUL! ⚪️🔵

VIDEO: Filmare spectaculoasă cu drona – dotările celei mai bune Academii de Fotbal din România: farulconstanta.

Urmăriți și:


Mangalia News, 06.09.2024.


Exit mobile version