LIVE! Maramureș Hill Climb Challenge, 7 și 8 septembrie, etapă comună a CNVC și TNMVC 2024. Campionul Emil Ghinea, prezent cu bolidul verde Norma M20F Evo

0
283
Maramures Hill Climb Challenge contează ca si ultima etapă din Campionatul National de Viteza în Coastă, dar si penultima etapă din Trofeul National Masters de Viteză în Coastă, fiind etapă comună pentru cele două campionate de coastă din România.
Evenimentul are loc în weekendul 7-8 Septembrie 2024, pe traseul din Pasul Gutâi, aducând la start nu mai puțin de 63 de piloți, în cele două campionate distincte.
Lista de inscrieri pentru CNVC cuprinde 34 de piloti+11 la istorice si 18 concurenti sunt inscrisi la penultima etapa din TNM-VC.
Jerome France revine pe coasta românească, luând startul la Baia Mare cu modelul Nova NP01, avand duel direct cu Octavian Ciovica pentru pozitia de lider in Categoria II, dar si cu Emil Ghinea, cei trei fiind pe lista Categoriei II la Masters.
La aceeasi categorie, dar in cadrul CNVC, regăsim acelasi număr de piloti inscrisi, mai exact Răzvan DragomirJulian Răduță si Dragoș Savloschi se vor duela pentru prima pozitie la general în CNVC. (…). sursa: fanrally.ro.

Transmisiuni Live, Duminică, manșele de concurs, aici:

Vineri, 6 Septembrie: Start Festiv – ora 19:00;
Duminică, 8 Septembrie: Manșele de Concurs – de la ora 13:00.

Prezentarea concurenților și fotografia oficială sunt anunțate pentru vineri, 6 septembrie, ora 19.00, la Statuia Ostașului Român de pe Câmpia Tineretului din Baia Mare.
Sâmbătă 7 septembrie, au loc primele trei manșe de recunoaștere și cele două de antrenament.
Duminică, 8 septembrie, se derulează ultimele două manșe de recunoaștere. La ora 13.00 se dă startul în manșa 1 de concurs. La ora 15.00 se pornește în manșa 2. Festivitatea de premiere va avea loc în jurul orei 17.30, la Complex Turistic Șuior.


Mangalia News, partener media al pilotului campion Emil Ghinea, 06.09.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply