Transapuseana, unul din cele mai spectaculoase drumuri montane din România, care străbate culmile Munților Trascău, a fost finalizată | FOTO/VIDEO

0
197
Transapuseana, sau DJ 107 I, cea mai mare investiție într-un drum județean din România, cu o valoare totală a proiectului de circa 73 milioane euro, mare parte din fonduri europene, a fost finalizată.
Transapuseana, în lungime de 78 de km, străbate culmile Munților Trascău, fiind unul din cele mai spectaculoase drumuri montane din România și face legătura între municipiul Aiud (autostrada A10) și zona Bucium (Abrud – DN 74).
Drumul străbate una dintre cele mai sărace zone din România, de la Aiud – Râmeț – Ponor – Mogoș – Bucium și este o oportunitate pentru dezvoltarea economică și turistică a zonei. Deja, pe acest drum sunt mii de turiști care îl străbat cu autoturismul, dar în mod special este o atracție pentru motocicliști.
Primul lot din Transapuseana, cu o lungime de 43 de km a fost finalizat în anul 2023, iar lotul 2, cu o lungime de 35 de km, între Ponor și Bucium (Abrud DN 74), va fi recepționat până la finalul lunii septembrie. (…)
Continuarea, pe https://tinyurl.com/y5hxu8jk



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply