Deschiderea noului an școlar | Importanța colaborării între elevi, profesori și familie, tema anului, la Școala „Gala Galaction” Mangalia

0
223
„Deschiderea noului an școlar reprezintă un moment plin de emoție și anticipație pentru elevi, părinți și profesori. Anul acesta, la Școala „Gala Galaction” din Mangalia, evenimentul va avea loc Luni, 9 septembrie, la ora 9:30, la sediul situat pe Șoseaua Constanței, nr. 27 (la sens). Această zi specială marchează începutul unei noi etape în educația copiilor și este momentul ideal pentru a sărbători noile oportunități ce vin odată cu un nou ciclu școlar.
La ceremonia de deschidere, elevii vor fi întâmpinați cu zâmbete, parfumul de cărți noi și promisiunea de noi cunoștințe. Întreaga comunitate școlară se va aduna pentru a da startul unei aventuri educaționale pline de provocări și descoperiri. Profesorii vor oferi cuvinte de încurajare, iar părinții vor trăi cu emoție fiecare moment, mândri de realizările celor mici.
Tema acestui an va sublinia importanța colaborării între elevi, profesori și familie, pentru a crea un mediu propice dezvoltării armonioase a fiecărui copil.
Pe măsură ce pornesc pe acest nou drum, elevii sunt chemați să îmbrățișeze curiozitatea și dorința de a învăța, să-și depășească limitele și să-și dezvolte talentele. În fiecare an, noul început aduce cu sine oportunități neîncetate de a crește și a evolua. Așadar, acest 9 septembrie va fi o zi de neuitat, una în care emoțiile și așteptările se împletesc pentru a da startul unei noi aventuri educaționale”. (Mesajul conducerii Școlii „Gala Galaction”, Mangalia și al Asociației de Părinți).


Mangalia News, 08.09.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply