Timpul reîntoarcerii: Povestea familiei revenită din Austria și stabilită în Apuseni | VIDEO

0
262
Mihaela Popescu, realizatoarea emisiunii „Timpul reîntoarcerii”, de la Trinitas TV, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, începerea unui nou sezon de emisiuni în care va prezenta poveștile deosebite ale unor români care au ales să părăsească meleagurile străine și să se întoarcă în țara lor, pe care o iubesc, fiind animați de dorința de a construi un rost acasă.
Acești români sunt un exemplu viu al faptului că, pentru conaționalii noștri care trăiesc printre străini purtând în suflet dorul de țară, întoarcerea acasă nu este un vis irealizabil.
Emisiunea „Timpul reîntoarcerii” poate fi urmărită în fiecare luni la ora 20:30, la TRINITAS TV. Toate edițiile pot fi vizionate AICI.
Într-o emisiune postată recent pe canalul de Youtube, Mihaela Popescu a prezentat povestea familiei Mimler, o familie numeroasă, cu 9 copii. După ce au trăit mai bine de 20 de ani în Austria, cei doi soți au ales, pentru ei și pentru copiii lor, viața în România. Dumnezeu le-a purtat pașii către Valea Uzei, un colț de rai între două mănăstiri: Mănăstirea Râmeț și Schitul „Izvorul Sfântului Ghelasie” de la Hopagi.
„Cum au reușit să treacă de greutățile ivite în cale, de când s-au stabilit în Munții Apuseni? Lăsându-se în mâinile Domnului și spunând, de fiecare dată, «Facă-se voia Ta»”, se arată în textul de prezentare a emisiunii. Povestea familiei poate fi urmărită mai jos:



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply